Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Επικοινωνήστε μαζί μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Στο B&B Vape, είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε και να απαντήσουμε σε όλες τις ανάγκες και ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας, είναι εύκολο και έχετε τρεις διαφορετικούς τρόπους:

  • Τηλέφωνο: Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο από κάτω αριθμό, και θα είναι ευχαρίστηση μας να σας βοηθήσουμε.
  • Email: Αποστείλετε μας email στη διεύθυνση που βρίσκετε ακριβώς απο κάτω και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
  • Facebook Chat: Μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα μέσω της σελίδας μας στο Facebook για άμεση επικοινωνία ή με τον τρόπο που αναφέρουμε ακριβώς απο κάτω.
  • Instagram DM: Μπορείτε να μας στείλετε και DM στο Instagram του καταστήματος μας! Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε κιόλας για να είστε πάντα ενήμεροι περί των νέων υγρών αλλά και συσκευών!

Είτε έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα μας, χρειάζεστε πληροφορίες ή απλά θέλετε να μοιραστείτε την ανταπόκρισή σας, είμαστε εδώ για εσάς. Η γνώμη και η επικοινωνία σας είναι πολύτιμες για εμάς. Αναμένουμε με ανυπομονησία να ακούσουμε από εσάς!

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο blog μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου

Μέσω τηλεφώνου

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email

Μέσω Email

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω facebook

Μέσω Facebook Chat

Κάτω δεξιά της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας, θα βρείτε ένα εικονίδιο του facebook! Πατήστε το και στείλτε μας σαν επισκέπτης, ή αλλιώς συνδεθείτε!

Ωράριο Καταστήματος

Δευτέρα: 10:00 – 18:00
Τρίτη: 10:00 – 20:00
Τετάρτη: 10:00 – 18:00
Πέμπτη: 10:00 – 20:00
Παρασκευή: 10:00 – 20:00
Σάββατο: 10:00 – 18:00
Κυριακή: Ξεκουραζόμαστε!

Clock icon Contact US_01
Wishlist 0
Continue Shopping