Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Terms and Conditions Banner

Ο επισκέπτης ή χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος www.bnbvape.gr υπόκειται στους παρακάτω όρους τους οποίους οφείλει να διαβάσει προσεκτικά μέσω της σελίδας “Όροι και Προϋποθέσεις”. Σε περίπτωση που δε συμφωνεί με κάποιον από τους όρους που αναγράφονται τότε δε θα πρέπει να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσα από αυτή.

  • Όλα τα προϊόντα που προσφέρονται μέσω της ιστοσελίδας www.bnbvape.gr απευθύνονται σε άτομα άνω των 18 ετών.
  • Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν είναι μέθοδος διακοπής του καπνίσματος και δεν έχουν δοκιμαστεί ως τέτοια. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν προορίζονται για διάγνωση, θεραπεία ή παρεμπόδιση οποιασδήποτε κατάστασης, φυσικής ή πνευματικής νόσου και δεν θα πρέπει να προορίζονται ως υποκατάστατα ιατρικής συμβουλής. Απευθύνονται μόνο σε ενήλικους και είναι προϊόντα απόλαυσης. Απαγορεύεται η χρήση τους από ανήλικους, μη καπνιστές, άτομα με ευαισθησία στη νικοτίνη, εγκύους ή θηλάζουσες μητέρες, από άτομα πάσχουν από καρδιαγγειακά προβλήματα, υπέρταση, διαβήτη και άτομα υπό φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη ή άσθμα.
  • Σε όλες τις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α (24%) και ο Ε.Φ.Κ. (ειδικός φόρος κατανάλωσης).
  • Οι τιμές που αναγράφονται στο site μπορεί διαφέρουν από τις τιμές του καταστήματος.
  • Η ευθύνη για κάθε αποστολή πακέτου από τη στιγμή που αυτό παραδοθεί στην εταιρία διανομών βαραίνει εκείνους.

Το bnbvape.gr μπορεί να τροποποιήσει τις τιμές, τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά αυτούς τους όρους για τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν στο μέλλον. Η χρήση της ιστοσελίδας μετά από την δημοσιοποίηση των αλλαγών θα σημαίνει ότι δέχεστε και συμφωνείτε με τις αλλαγές. Στην περίπτωση που δε συμφωνείτε με τους νέους όρους θα πρέπει να σταματήσετε την χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας.

Το bnbvape.gr έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει και να διακόψει για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα όλο ή μέρος της ιστοσελίδας του, να αλλάξει, βελτιώσει ή αναβαθμίσει αυτήν χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση.

Το bnbvape.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των πελατών του στο κάθε προϊόν και διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς προειδοποίηση. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε προσβλητικό σχόλιο παρακαλώ ενημερώστε μας στο info@bnbvape.gr

Το bnbvape.gr δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη προκύψει από την χρήση της ιστοσελίδας.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσα από το www.bnbvape.gr διέπονται από το Διεθνές Ευρωπαϊκό δίκαιο αναφορικά για το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003), το Ελληνικό Δίκαιο για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (Ν. 2472/1997 με την προσθήκη των Π.Δ 207/1998 & 79/2000 και άρθρου 8 του Ν. 2819/20000) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

​Το www.bnbvape.gr δηλώνει ότι τα στοιχεία που ζητούνται από τους χρήστες δε παραχωρούνται για κανέναν λόγο σε κανέναν άλλον εκτός εταιρείας, εκτός από τις εταιρείες που αναλαμβάνουν τις παραδόσεις των πακέτων. Η εταιρεία μας διατηρεί και χρησιμοποιεί αυτά τα αρχεία για λόγους ενημέρωσης των πελατών της, στατιστικούς ή οικονομικούς λόγους και φυσικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Ο κάθε πελάτης έχει το αναφαίρετο δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να αλλάξει τα στοιχεία του, να τσεκάρει την ορθότητα τους καθώς και να διαγράψει το προσωπικό του αρχείο. Στην περίπτωση κατάθεσης ψευδών στοιχείων η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να προβεί σε διαγραφή του πελάτη και διακοπή της συνεργασίας του με την ιστοσελίδα. Με κάθε αγορά των προϊόντων μας συμφωνείτε με τους όρους της σελίδας “Εγγυήσεις – Επιστροφές” μας.

Wishlist 0
Continue Shopping