Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
BnB Vape

Κοινό Όραμα

Καλωσορίσατε στο BnB Vape, το κατάστημα που συνδυάζει δύο φωνές και ένα κοινό όραμα. Είμαστε ο Βαγγέλης και ο Βασίλης, και μέσα από αυτό το χώρο, προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο. Ο σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να αφήσουν πίσω το συμβατικό τσιγάρο και να σας συστήσουμε στον κόσμο του ηλεκτρονικού. Ένας κόσμος γεμάτος επιλογές.

Αγαπάμε την ελευθερία και την υγεία περισσότερο από όλα. Από την στιγμή που ξεκινάτε το ταξίδι από το συμβατικό τσιγάρο στο ηλεκτρονικό, σας προσφέρουμε την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεστε. Μπορείτε να τρέχετε χωρίς να πνίγεστε, να ανεβαίνετε σκάλες με μεγαλύτερη άνεση και να απολαμβάνετε τον ύπνο σας αναπνέοντας καλύτερα.

Εδώ στο BnB Vape, σας προσφέρουμε αφθονία επιλογών. Μπορείτε να επιλέξετε την αίσθηση του ναργιλέ ή του συμβατικού τσιγάρου και να απολαμβάνετε μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων. Είτε επιθυμείτε τα κλασικά αρώματα καπνού, είτε προτιμάτε δροσιστικά φρούτα ή γλυκές λιχουδιές, εδώ θα βρείτε πάντα αυτό που σας ταιριάζει.

Πέραν από τις επιλογές, το πιο σημαντικό για εμάς είναι η υγεία σας. Σας προσκαλούμε να κάνετε τη σωστή επιλογή για τη ζωή σας.


Τοποθεσία & Αγαπημένα Υγρά

Το BnB Vape βρίσκετε στην οδό Κουντουριώτου υπ’αριθμόν 164, κοντά στην Σωτήριος Διός στον Πειραιά, και είμαστε εδώ για να σας συμβουλεύσουμε και να σας βοηθήσουμε. Αν είστε ήδη φίλοι του ηλεκτρονικού τσιγάρου ή αν ξεκινάτε το ταξίδι σας, έχουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, από υγρά αναπλήρωσης έως και hardware (Mods, ατμοποιητές, κ.ά).

Εξερευνήστε τις αγαπημένες μας σειρές υγρών αναπλήρωσης στα αριστερά κάνοντας κλικ σε οποιαδήποτε εικόνα ή πατήστε εδώ την πλήρη συλλογή μας. Επίσης, μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Facebook και στο Instagram για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλα τα νέα μας!

Wishlist 0
Continue Shopping